Filosofi

Grundtanken med Rödbo hunddagis är att jag vill erbjuda en plats som ska kännas som hemma. Du ska kunna åka till jobbet i lugn och ro, utan att behöva oro dig. Din hund ska känna sig glad och trygg hos mig och sin grupp av hundkopisar, hit ska det alltid vara roligt att komma! Här är stressnivån minimal och hundarna får vara individer med olika behov. Alla hundar ska kunna känna att jag ser dem en och en, liten som stor..

 

Vaccination

För att alla ska kunna vara säkra på att det inte sprids någon smitta på dagiset, vill jag få en kopia på din hunds årliga vaccinationsintyg. Då gäller det vaccin mot Parvo, valpsjuka, HCC samt att hunden blir regelbundet avmaskad. Det finns givetvis en mängd olika vacciner och undrar du, kolla med din vetrinär.

Eftersom vi vistas mycket i skog och mark, är det en fördel om hunden går att behandla med fästingmedel.

 

Avtal 

Här kommer några av de viktigaste punkterna som står med i det kontrakt som skrivs mellan Rödbo hunddagis och dig.

Jag kommer som många andra i stora utstäckning använda mig av SKK´s redan skrivna avtal.

Hunden skall vara liv- och vetrinärvårdsförsäkrad. Hundägaren skall även ha en hemförsäkring som inkluderar anvsvarsförsäkring för hund.

Hunddagiset har rätt att vid akuta olycksfall/sjuktillstånd ta hunden till vetrinär.

Månadsavgiften betalas i förskott den 29:e i månaden innan giltlig månad.

Månadsavgiften är baserad på att dagiset är öppet 11 månader per år, men summan betalas under 12 månader. Det är för att det ska kännas smidigare för dig med en fast summa per alla månader då du troligen kommer att använda autogiro, men även för företaget som betalar in skatt och moms varje månad. Givetvis går det att välja att betala under 11 månader, då räkar vi bara om vad månadskostnaden blir. 

 

 

 

 

 

 

 

 


Kontakt

rodbohunddagis.se

Vägen till Lid 10
Kungälv / Göteborg
44290


Petra Plumridge
0708986462